1 Ağustos 2020 Cumartesi

Xerjoff- Vintage Casamorati La Tosca EDP / 2015


























Xerjoff- Vintage Casamorati La Tosca EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Xerjoff- İtalyan niş parfüm markasıdır. Şimdi Xerjoff- Vintage Casamorati La Tosca isimli bayan prfümünü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, yumuşak, ferah, sucul ve ozonlu yapısı var. Çİçeksi notalar, vanilya, amber, turunçgiller ve odunsu notalarla şekilleniyor. Şipre- çiçeksi kategoride gösterilmiş.

Üst- limon, mandalina,

Orta- gül, okaliptüs, menekşe yaprağı,

Alt- paçuli, misk, amber, vanilya.

Xerjoff- Vintage Casamorati La Tosca isimli parfüm, tatlılık da barındıran kremsi turunçgillerle açılmakta. Limon ve portakal var. Devamında yeşil- bitkisel tarza ozonlu çiçeksi notalar geliyor. Aynı zamanda sucul bir yapı da gösteren bu çiçekler, orta bölümü tamamen kaplıyor. Menekşe, gül ve lotus olabilir. Kremsi odunsu notalar ( paçuli ) ve tatlı amber- vanilya ikilisi ile kapanış gerçekleşiyor.

Xerjoff- Vintage Casamorati La Tosca- ferah ve enerjik yapısıyla günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gün içinde tazeleme ile kalıcıliğı takviye edilebilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Zaten fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Tene özgürce sıkılabilir. Aslında ferah yeşil- çiçeksi kolonya gibidir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder