19 Ağustos 2020 Çarşamba

Montale- Fruits of the Musk EDP / 2008

 















Montale Fruits of  the Musk EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak-Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Montale- Fransız niş parfüm firmasıdır. Şimdi Montale- Fruits of the Musk isimli parfümü yorumlayacağız. Sabunsu, ferah, tatlımsı, yumuşak, asitli ve ekşimsi rayihaları var. Meyveler, turunçgiller, gül, misk ve yeşil yapraklar barındırıyor. Çiçeksi- meyveli grubunda gösteriliyor. 

Ahududu, böğürtlen, misk, gül, çilek yaprağı, bergamot ve mandalina gibi notalar verilmiş.

Montale- Fruits of the Musk ( Misk meyveleri / Miskli meyveler )- sabunsu kokan kırmızı- orman meyvelerinin baskınlığında açılıyor. Ahududu, böğürtlen ve çilek algıladım. Sonrasında asitli, tatlımsı ve ekşimsi turunçgiller sahneye çıkıyor. Bergamot, mandalina ve limon gayet güzel hissediliyor. Ferah, enerjik ve pozitif başlangıcı beğendim. Aslında parfümün geneli böyledir. Orta katmanda tatlı gül ve misk ikilisi var. Kapanışta buna yeşil yapraklar ve çimenler katılıyor.

Montale- Fruits of the Musk- sade, basit ve kolay anlaşılan ve düz çizgide giden- çok değişmeyen koku karakterine sahiptir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Genele yayılan tatlılık dengeli sayılır. Notalar da birbiriyle uyumludur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Kaliteli bir meyveli- çiçeksi- miskli kolonya tarzındadır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilişkilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği arttırılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

* Bu parfümün esansını bizden daha yoğun konsantrasyonlu olarak temin edebilirsiniz.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder