10 Ağustos 2020 Pazartesi

Xerjoff- Vintage Casamorati Lira EDP / 2011



























Xerjoff Vintage Casamorati Lira EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Xerjoff- İtalyan niş parfüm markasıdır. Bugün Xerjoff- Vintage Casamorati Lira isimli bayan parfümünü değerlendiriyorum. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak ve ferah yapıdadır. Turunçgiller, vanilya, lavanta, baharatlar ve gurme notalarla şekillenmiş. Oryantal- çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, kan portakalı, lavanta,

Orta- yasemin, tarçın, meyan kökü,

Alt- misk, vanilya, karamel.

Xerjoff- Vintage Casamorati Lira isimli parfüm, ferah ve kremsi kremsi turunçgillerle açılıyor. Mandalina ve kan portakalı var. Başlangıcı çok güzel olmuş. Tatlı lavanta, turunçgillere destek vermekte. Buraya değin, dengeli tatlılığı takdir ediyoruz. Orta bölümde, şekerli baharatlarla tatlılık yükseliyor. Tarçın temalı olduğu şüphe götürmez. Hızlı akışkanlıkla karakterini bulmakta : Baharatlı- vanilyalı- karamelli gurme tarzı parfüm. Son bölümde vanilya- karamel birlikteliği ile gene şekerli bir tatlılık var. Tene dengeli dozaj verilmesi gerekecek. Dört- beş fıs yeter.

Xerjoff- Vintage Casamorati Lira- açılıştan sonra yüksek tatlılık veriyor. Bu nedenle sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam vakti için idealdir. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılır. Ayrıca tatlılığın artması kalıcılık ve fark edilirlik performansına da etki yapmakta : Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu güçlü kalıcılığı var. Fark edilirlik sahibine ve dışarıya dönük olarak yoğundur. Ancak kremsi turunçgiller, her daim teninizi rahatlatıyor. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla oturur.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder