31 Ekim 2019 Perşembe

Givenchy- L'Interdit Eau De Parfum / 2018




 

 
Givenchy L'Interdit Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda markasıdır. Bugün Givenchy- L'Interdit Eau De Parfum isimli kadın parfümünü değerlendireceğim. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, sabunsu ve yumuşak esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya, amber ve gurme notalar barındırıyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmektedir.

Üst- bergamot, armut, vişne,

Orta- sümbülteber, portakal çiçeği, yasemin zambağı,

Alt- paçuli, vetiver, ambroksan, karamel, vanilya.

Givenchy- L'Interdit Eau De Parfum isimli parfümün açılışında, şekerli meyvelerden armut ve vişne / kiraz daha baskındır. Bunu yeşil kokan ferah çiçeksi notalar takip eder. Portakal çiçeği ve lotus, biraz da sucul yapıdadır. Sonrasında orta katmanda kremsi yapıdaki çiçekler ( baskın yasemin ve frezya ) ve kremsi paçuli önemlidir. Şekerli vanilya, karamel ve tatlı amber, gurme tarzı notalar biçiminde son bölümden önce etkili oluyor. Kapanışta pudralı olmakla birlikte, genel karakteristik özelliği banyo sabunları gibi kokmak olan çiçeksi notalar ( sümbülteber, kediotu ) var.

Givenchy- L'Interdit Eau De Parfum isimli parfüm şekerli, kremsi, pudralı ve özellikle kapanıştaki tatlı gurme notalardan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Tatlılık yüksek olmasına rağmen, nota geçişleri başarılıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla algılanmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Öncesinde şekerli meyveler ve kremsi yaseminle, ilk anda dışarıya karşı yüksek fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende gurme notalarla gün boyu kalıcı olabilmekte. Çok sonraları bu notalarla tene yapışıp sakinleşiyor. Kullanım skalası sonbahar- ilkbahar arası dönem, akşam saatleri ve soğuk havalardır. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder