22 Ekim 2019 Salı

Givenchy- Hot Couture Eau de Toilette / 2000



























Givenchy Hot Couture Eau de Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda markasıdır. Givenchy- Hot Couture Eau de Toilette isimli parfüm incelenecektir. Meyve, çiçek ve vanilya akorları sunuyor. Tatlı, yumuşak, kremsi, sucul ve yapay etkilerle belirleniyor. Çiçeksi- meyveli grupta yer almakta.

Üst- bergamot, limon,

Orta- ahududu, çilek, baharat çeşnisi, gül,sümbülteber, manolya

Alt- vetiver, misk, amber.

Givenchy- Hot Couture Eau de Toilette- katman halinde tatlı- kırmızı meyveler ( ahududu, çilek, aslan meyvesi ) ve yumuşak- sucul çiçeklerle ( gül, frezya, şakayık, sümbülteber ) açılmaktadır. Uzun süre böyle devam ediyor. Son kısımda misk ve şekerli- yapay vanilya var. Vanilyanın bu durumundan dolayı, parfüm dengeli sıkılmalıdır. Ayrıca koku formu bozuluyor. Düz çizgide giden ve çok değişmeyen koku biçimiyle karşılaşılır.

Givenchy- Hot Couture Eau de Toilette- çiçeksi ve meyveli kolonya ölçüsünde bir fark edilirlik ve kalıcılık sağlar. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. İlk andaki yoğun fark edilirlikten sonra tene yakın kalır. Tene özgürce sıkılabilir. Sosyal, günlük kullanım ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Genele yayılmış tatlılık, son kısımda yükseliyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 2* - Bu parfümü bizden daha yoğun esanslı temin edebilirsiniz -

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder