24 Aralık 2014 Çarşamba

Frederic Malle- Carnal Flower Extrait De Parfum / 2005





























Frederic Malle- Fransız parfüm ve kolonya markasıdır. Şimdi Frederic Malle- Carnal Flower ismini taşıyan parfümle ilgili konuşacağız. Tasarımcısı Dominique Ropion olarak biliniyor. Sümbülteber ve genel anlamda çiçeksi tema, parfümü yönlendiriyor. Buna misk notası katılır. Sabunsu, tozlu, yoğun ve az miktarda tatlımsı rayihalar var. Çiçeksi grupta gösterilmekte.

Notaları okaliptüs, sümbülteber, portakal çiçeği, kavun, Hindistancevizi, yasemin, ylang ylang, bergamot ve beyaz misk olarak açıklanmış.

Frederic Malle- Carnal Flower- baştan sona çiçek buketi gibi kokuyor. Yoğun sabunsu ve hafifçe pudralı olabilen çiçekler başlangıçta önemlidir : Leylak, sümbülteber, portakal çiçeği, yasemin ve menekşe var. Daha sonra çiçeksi kokular aynen devam eder. Koku formu çok değişmez. Orta bölümde çiçeklerin sabunsu karakteri belirginleşir. Bu parfüm, kadınsı çiçeklerin egemenliğinde bir kokudur. Son bölümde, çiçeksi notalara yumuşak misk notası eşlik eder.

Fredeic Malle- Carnal Flower- çiçeksi harmana sahiptir. Aromalar iç içe geçmiş ve kendi arasında dengeli olduğu söylenebilir. Yalnız yoğun sabunsu tonlamalardan dolayı tekdüze yapıdadır. Dengeli sıkılması önerilir. Fark edilirlik her daim güçlüdür. Kalıcılık ise, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu etkilidir. İlkbahar- yaz sezonu kokusudur. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar.

Koku- 4 Kalıcılık- 5




Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder