25 Ekim 2019 Cuma

Givenchy- Absolutely Irresistible EDP / 2008



























Givenchy Absolutely Irresistible EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda markasıdır. Givenchy- Absolutely Irresistible isimli parfümü yorumlayacağım. Çiçeksi, meyveli, turunçgilli, baharatlı ve odunsu notalı koku biçimleri var. Tatlı, keskin, kremsi, yumuşak ve yapay esintilerle belirlenir. Çiçeksi grupta yer alır.

Üst- mandalina, kırmızı meyveler, paprika,

Orta- yasemin, portakal çiçeği, kediotu,

Alt- sedir ağacı, paçuli, amber.

Givenchy- Absolutely Irresistible- tatlı kırmızı meyvelerle başlar. Orta bölümde, bu kokuya tatlı baharat- keskin biber aromaları eklenir. Gene orta bölümde yumuşak beyaz çiçekler diğer koku katmanını oluşturur. Son kısımda da kremsi ve yumuşak bir paçuli ( odunsu nota ) kullanımı var.

Givenchy- Absolutely Irresistible- çilek, mandalina ve ahududu gibi meyveleri, açılışta kullanmakta. Buna sonra kırmızı biber katılıyor. Yasemin, gül, kediotu ve nergis gibi çiçeklerde yapaylık var. Bu haliyle günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Sonbahar- ilkbahar arası döneme ve soğuk havalara da uyabilecektir. Sade, basit ve genelde tekdüze giden bir kokusu var. Hızlı akışkanlıkla tene oturmakta. Tene özgürce sıkılabilir. Fark edilirliği ilk anda yoğundur, sonra tene yakın kalır. Çiçeksi kolonya tarzında kalıcılık yapar. Aromalar meyveli ve biberli- çiçeksi olarak katman halindedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder