30 Kasım 2019 Cumartesi

Giorgio Armani- Si Passione EDP / 2017


























Giorgio Armani- Si Passione EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Bugün Giorgio Armani- Si Passione ( Tutku ) isimli bayan parfümünü inceleyeceğim. Kremsi, pudralı, tatlı- şekerli, tozlu ve ferah yapısı var. Odunsu notalar, vanilya, çiçeksi notalar ve meyvelerle şekilleniyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- pembe biber, armut, kuş üzümü, greyfurt,

Orta- gül, yasemin, kediotu, ananas,

Alt- sedir ağacı, vanilya, amber ağacı, paçuli.

Giorgio Armani- Si Passione- kuş üzümü ve armut tarzında şekerli meyveleri başlangıca koymuş. Devamında kremsi vurgular yapılmış : Çiçeksi- meyveli harman içinde gül, yasemin ve ananas algılanmakta. Buna pudralı kokan kediotu katılıyor. Şekerli vanilya ve kremsi paçuliyle sona geliniyor.

Giorigio Armani- Si Passione isimli parfüm, yüksek tatlılık barındırdığı için tene dengeli sıkılmalıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmadan önce, ilk anda yüksek bir fark edilirlik yapıyor. Daha ziyade sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, akşam saatlerine ve soğuk havalara uyacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende şekerli ve kremsi yapısıyla gün boyu kalıcılık yapmakta. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder