12 Kasım 2019 Salı

Atkinsons- Oud Save The Queen For Women EDP / 2013

 














Atkinsons Oud Save The Queen For Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Atkinsons- İngiliz kozmetik ve parfüm firmasıdır. Şimdi Atkinsons- Oud Save The Queen For Women isimli parfümü tanıtacağım. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak ve ferah esintileri var. Aromatik otlar, turunçgiller, baharatlar, öd ağacı ve vanilya aromalarıyla şekilleniyor. Oryantal- çiçeksi kategoride değerlendiriliyor. 

Üst- yeşil çay, karanfil, bergamot,

Orta- yasemin, portakal çiçeği,

Alt- agar ağacı / öd ağacı, tonka fasülyesi, gayakum ağacı.

Atkinsons- Oud Save The Queen ( Öd Kraliçesini Kurtar ) For Women- yeşil kokan ferah aromalarla başlıyor. Aromatik otlar ( yeşil çay ) ve turunçgiller ( bergamot, limon ) var. Orta kısımdaki yumuşak ve tatlı baharatlar, baskın karanfil ve kakuledir. Tatlı ve kremsi olan son bölüm odunsu notalar ( öd ağacı teması ) ve vanilyadan oluşmaktadır. 

Atkinsons- Oud Save The Queen For Women isimli parfümde dengeli tatlılık, uyumlu notalar ve genel bir sıcaklık görülmektedir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla baharatlı bölüme geçilirken, aynı zamanda da tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapmasını, ben EDP konsantrasyonunda olmasına bağlıyorum. Ferah yeşil aromaları, rahatsız etmeyen sıcaklığı, doğal kokusu ve yumuşak baharatları sayesinde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve dozaj ayarlaması ile her mevsime uygun olduğu düşüncesindeyim. Tene özgürce sıkılabilir. İstenirse gün içinde tazeleme yapılabilir ama buna pek gerek yok.

Koku- 5 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder