21 Kasım 2019 Perşembe

Giorgio Armani- Acqua di Gioia EDT / 2014


























Giorgio Armani- Acqua di Gioia EDT parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

İtalyan moda firması Giorgio Armani' nin bayan parfümleri yorumlamaya devam ediyoruz. Sırada Giorgio Armani- Acqua di Gioia EDT isimli parfüm var... Yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri tandansı ile, akılda kalan bir koku karakteri gösteriyor. Sucul bitkiler, tatlı meyveler, turunçgiller ve odunsu bazlar ile tanımlanabilir. Soğuk/ serin, yumuşak, kremsi, tatlı ve sucul hissiyat vermekte. Çiçeksi- akuatik grupta gösterilmekte.

Üst- limon, kuş üzüm, armut, menekşe yaprağı,

Orta- şakayık, yasemin sambac, yasemin,

Alt- sedir ağacı, kaşmir ağacı.

Giorgio Armani- Acqua di Gioia EDT- limon, çilek ve kuş üzümü gibi tatlı ve ferah meyvelerle açılıyor. Limon burada baskındır. Sonrasında hemen soğuk- serin ve sucul aromalara geçiliyor. Sucul bitkiler, yumuşak- beyaz çiçekler, yeşil kokan çiçekler ve yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri formları ile belirlenen orta katman, tende çok uzun süre egemen olmakta. Şakayık, papatya, leylak, lotus, menekşe, yasemin ve gül harmanlanmış. Çok güzel, enerjik ve temiz bir hissiyat var. Kapanışta yumuşak misk ve yapay ve parlak sedir ağacı görülmekte. Odunsu notalarda bile sucul hissiyat mevcuttur. Şekerli rayihalar ( meyve ), sucul esintilerle dengelenmiş.

Giorgio Armani- Acqua di Gioia EDT için şunları söyleyebiliriz=

Sade, basit ve gösterişsiz bir harman takdir edilir. Koku formu çok değişmez, düz çizgide gider. Kaliteli bir çiçeksi kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik böyle ele alınmalıdır. Tene bolca uygulanabilir. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk oturur. Günlük kullanımda tazeleyebilirsiniz. İlkbahar- yaz sezonu ve sosyal ortam kokusudur. Tene yakın durmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder