17 Kasım 2019 Pazar

Giorgio Armani- Code Pour Femme EDP / 2006



























Giorgio Armani Code Pour Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani, İtalyan moda firmasıdır. Bu markanın kadın parfümü olan Giorgio Armani Code For Women, incelenmeye değer bir kokudur. Çiçeksi grupta gösterilmekte. Çiçeksi notalar, narenciye, vanilya ve misk akorlarını barındırıyor.

Üst- yasemin, portakal, turunç,

Orta- portakal çiçeği, yasemin, zencefil,

Alt- bal, vanilya, sandal ağacı.

Tatlı turunçgil ve sabunsu beyaz çiçeksi notalar ( yasemin, sümbül, mimoza ) açılışını, otsu akorlar ve yumuşak- ıtırlı baharat rayihaları takip etmekte. Portakal- mandalina olarak tahmin ettiğim turunçgilller sıcak esintiler yapıyor. Gene turunçgilli çiçekleri ( portakal çiçeği, neroli, limon çiçeği ) kalıcılık sağlayan zencefil destekliyor. Sonlarda tatlılık artmakta. Vanilya, misk ve bal bu işe yarıyor...

Temiz, pürüzsüz ve akışkan bir hissiyat var. Çiçekli ve baharatlı kısım, maskülen esintiler yapmakta. Kapanış bölümü daha ziyade kadınsı olmuş. Kapanışa kadar dengeli bir tatlılık var. Yeterli bir kalıcılık ve fark edilirlik söz konusudur. Bir güne yakın kalıcılığı var. İlk anda kuvvetli bir fark edilirliği bulunuyor. Sonra tene oturur ve yumuşar. Aslında başlangıçta bir miktar tozlu ve bitkisel biçimlenme de var.

Bal ve vanilya rahatsız edici olabilir. Dengeli sıkılmalıdır. Sonbahar- kış, soğuk havalar ve akşam saatleri gibi zaman dilimlerine uygundur. Davet, kokteyl ve iş yemekleri için idealdir.

Koku- 4 Kalıcılık- 4


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder