27 Kasım 2019 Çarşamba

Giorgio Armani- Si Eau De Toilette / 2015



























Giorgio Armani- Si Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda firmasıdır. Giorgio Armani- Si Eau De Toilette isimli parfümü yorumlayacağız. Tatlı, kremsi, yumuşak, şekerli ve pudralı tonlamaları var. Meyve, çiçek, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Şipre- çiçeksi grubunda gösteriliyor.

Üst- kuş üzümü, armut, mandalina, bergamot, portakal çiçeği,

Orta- frezya, gül, mango, yasemin, osmanthus, çilek,

Alt- paçuli, misk, vanilya, amber, odunsu notalar.

Giorgio Armani- Si Eau De Toilette için kısa değerlendirme olacak...

Açılışta tatlı meyveler ağırlıktadır. Kuş üzümü, çilek, mango ve ananas algılanır. Tropik meyve vurgusu daha güçlüdür. Kremsi- yumuşak beyaz çiçeklerle devam eder. Yasemin, osmanthus, frezya ve leylak önemlidir. Son bölümde paçuli ( odunsu notalar ) ve vanilyanın egemenliği var. Paçuli kremsi ve parlak tondadır. Vanilya ise pudralı ve hafifçe tozludur. Buna hafifçe amber eklemlenmiş.

Giorgio Armani- Si Eau De Toilette isimli parfümün ortalarına doğru, tatlılığın şekerli yapıya çevrildiğini görüyoruz. Bu durumun, tatlı- kırmızı meyvelerden ileri geldiğini düşünüyoruz. Bu nedenle dengeli sıkılmalıdır. Ama açılışta gayet ferah ve modern vurgular var. Çiçeklerde de sucul hissiyat yoğunlaşıyor. Sonda, vanilya ile sıcaklık artıyor. Sade ve minimalist bir koku tasarımı var. Kaliteli bir kolonya havası veriyor. Kalıcılık böyle değerlendirilmelidir. Fark edilirlik ilk anda yoğundur, sonra normale döner. Hızlıca tene oturup sakinleşir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Bununla birlikte soğuk- serin havalarda memnun edici koku karakteri sergiler. Vanilya, biraz yapaylık veriyor. Son aşamada tene yakın kalacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder