24 Kasım 2019 Pazar

Giorgio Armani- Si Intense EDP / 2014




Sadeleştirilmiş yeniden yorum...

Giorgio Armani Si Intense EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bu markanın kadın kokularından Giorgio Armani Si Intense beğenilmektedir. Meyveli- şipre grubunda gösterilmiş. Meyve, odunsu bazlar, baharat, çiçek gibi nüanslar veriyor. Yumuşak, kremsi ve tatlı esintiler yoğundur.

Üst- Çin tarçını, kuş üzümü, mandalina, bergamot, frezya;

Orta- gül, portakal çiçeği, yavşan otu, osmanthus;

Alt- ambroxan, paçuli, odunsu notalar, vanilya.

Giorgio Armani- Si Intense- şöyle değerlendirilecektir :

Tatlı- kırmızı meyveler açılışta daha baskındır. Ancak, öncesinde lüks bir tatlılık ve biraz da içkimsi akorlarla açılış yapılmaktadır. Kuş üzümü, ahududu ve mandalina tahmin edilmektedir.

Yumuşak- kremsi çiçekler, orta bölümde önemlidir. Gül, yasemin, portakal çiçeği ve frezya karışımı olabilir. Başlangıçtaki aromaların da etkisi ile çiçeklerde meyvemsi vurgular vardır.

Şekerli bir tatlılık veren son kısım, vanilya egemenliğindedir. Buna aynı koku formuyla, kremsi ve parlak paçuli eşlik eder. Paçuli odunsu notaları yönetir. Tene oturma son katmanda başlar ve tamamlanır. Son kısımda kontrollü bir yapaylık olduğunu düşünebiliriz. Vanilyanın yapışkan hale gelmesi bu anlamdadır.

Giorgio Armani- Si Intense parfümü için şu notlarımızı ilave etmeliyiz=

Sade, basit, kolay anlaşılır bir koku karakteri yansıtmakta. Genel beğeniye uygundur. Akşam, sonbahar- kış ve soğuk havalar için idealdir. Ne var ki, her sosyal ortamda kullanılır. Ama dengeli sıkmak gerekir. Çünkü, ilk anda yoğun ve güçlü bir fark edilirlik yapıyor. Sonrasında hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşiyor ve sakin kalıyor. Aromalar katman halindedir.

Meyveli ve çiçeksi tonlar derin ve egzotik duygular uyandırıyor. Tatlılık genele yayılmış. Tenimde kalıcılığı bir günü geçti. Vanilya notası kapanışta yapışkan bir hale geliyor ve şekerli bir tatlılığa yol açıyor. Ancak, genel anlamda rahatsız edici değil. Tene çabuk yerleşmekte. Esasen meyve akorları ile kuruyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5





Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder