7 Mayıs 2017 Pazar

Trussardi- Uomo / Black Extreme EDT / 2011

 















Trussardi Uomo / Black Extreme EDT parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Trussardi- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Trussardi- Uomo / Black Extreme EDT isimli parfümü yorumluyoruz. Metalik, yapay, ferah, yumuşak, tatlımsı, soğuk, sucul ve ozonlu yapısı var. Turunçgiller, çam esintileri, çiçeksi notalar, baharatlar, misk ve deri içerikleri veriyor. Odunsu- fujer grubunda gösterilmiş.

Üst- bergamot, muskat, kasnı otu sakızı, limon,

Orta- sardunya, menekşe, adaçayı,

Alt- deri, meşe yosunu, paçuli.

Trussardi- Uomo / Black Extreme EDT- tatlımsı ve metalik turunçgilleri ( baskın limon, bergamot, portakal ) başa yerleştirmiş. Yeşil kokan ferah çam esintileri ve ozonlu aromatik otlar ( nane, kişniş ) bundan sonra geliyor. Ama pek etkili değil. Gene çam esintileriyle aynı koku formuna sahip sucul- erkeksi çiçeksi notalar ( baskın menekşe, sardunya ) hissedilmekte. Yumuşak ve enerjik baharatlar ( kakule, muskat ) da orta bölümde yer alıyor. Son fazda sulandırılmış- seyreltilmiş misk- deri kombinasyonu var.

Trussardi- Uomo / Black Extreme EDT isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Aromatik- turunçgilli- çiçeksi bir kolonya havasındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık böyle değerlendirilmelidir : Fark edilirliği tensel koku / tene yakın olmasıyla belirlenir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyar. Turunçgiller, misk ve deri notalarındaki yapaylık kaliteyi olumsuz etkilese de, burun ve zihin algısını rahatsız etmiyor. Baharatların ferahlığını beğeniyoruz. Nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder