22 Mayıs 2017 Pazartesi

Mancera- Cedrat Boise EDP / 2011



Mancera Cedrat Boise EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Mancera- Fransız niş parfüm firmasıdır. Bugün Mancera- Cedrat Boise isimli parfümü değerlendiryoruz. Tatlı, kremsi, yumuşak, buruk, yapay, ekşimsi, ferah, metalik ve hafif esintiler sunuyor. Meyveler, deri, çiçeksi notalar, vanilya, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Turunçgil- aromatik grupta gösterilmiş.

Üst- bergamot, limon, kuş üzümü, baharatlı notalar,

Orta- meyveli notalar, yasemin, paçuli,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, deri, meşe yosunu, beyaz misk, vanilya.

Mancera- Cedrat Boise- tropik meyve tandanslarıyla açılmakta. Buruk tonda ananas yoğun olarak hissediliyor. Elma ve limon biraz daha metalik ve tatlımsıdır. Bunu sucul karakterde erkeksi- yeşil çiçeksi notalar izleyecektir. Yasemin ve leylak olabilir. Gene orta katmanda çiçeklerle birlikte yapay ve plastik etkiler veren deri notası mevcuttur. Kapanışta toplam olarak yumuşak ve kremsi esintiler yapan vanilya, misk ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) yer almış.

Mancera- Cedrat Boise isimli parfüm hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Genelde dengeli tatlılık ve deri notası hariç- uyumlu notalar görülüyor. Ferah ve yumuşak esintiler de genele yayılmış. Aslında deri notası da, tene yerleştikten sonra rahatsız etmiyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Kuvvetli bir meyveli- odunsu kolonya tarzındadır. Çiçeksi notalar, meyveler ve odunsu notalar enerjik ve temiz yapıdadır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

* Bu parfümün esansını bizden daha yoğun ve kalıcı olarak temin edebilirsiniz.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder