4 Mayıs 2017 Perşembe

Versace- Pour Homme Dylan Blue EDT / 2016


























Versace Pour Homme Dylan Blue parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Versace- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Versace- Pour Homme Dylan Blue isimli parfüm hakkında konuşacağız. Tatlı, yumuşak, sucul ve ferah bir yapısı var. Aromatik otlar, meyveler, odunsu notalar, baharatlar ve çiçeklerle biçimleniyor. Aromatik- fujer grubunda gösterilmektedir.

Üst- deniz notaları, bergamot, greyfurt, incir yaprağı,

Orta- menekşe, papirüs, paçuli, karabiber, ambroksan,

Alt- misk, tütsü, tonka fasülyesi, safran.

Versace- Pour Homme Dylan Blue- ozonsu yeşil meyvelerle başlamakta. Tatlımsı ve ferah incir, kavun ve greyfurt harmanlanmış. Devamında yeşil / bitkisel bir karakter var. Yeşil aromatik otlar ve yeşil erkeksi çiçeksi notalar iç içe girmektedir. Nane, kişniş, menekşe ve lotus olabilir. Orta katmanda sıcaklık ve tatlılık artıyor. Yumuşak baharatlar var. Kakule ve biber tahmin ediliyor. Son bölümde sucul misk, tonka fasülyesi ve yumuşak odunsu notalar ( paçuli ) hissediliyor. Bu bölümde tonka fasülyesi, tatlılığı bir miktar yükseltmektedir.

Versace- Pour Homme Dylan Blue isimli parfüm için, şöyle bir koku tablosu yapabiliriz : 

Başlangıçta : Yeşil kokan aromalar ( ozonsu meyveler, aromatik otlar, erkeksi çiçekler ). Bunlar orta katmandaki ana koku formu olan yumuşak baharatlara geçişi sağlıyor, baharatlara destek veriyor.

Merkezde- ana koku formu : Yumuşak baharatlar.

Sonda : Tonka fasülyesi ve yumuşak odunsu notalar. Tonka fasülyesi, orta bölümdeki yumuşak baharatlarla birleşiyor ve onları iyice tatlı hale getiriyor. Hatta paçuli bile açılıştaki yeşil karakterden nasibini alıyor. Yeşil paçuli biçimine giriyor.

Versace- Pour Homme Dylan Blue isimli parfümün özetini yapalım= Merkezde- ana koku formu olarak yumuşak baharatlar var.

Bitkiler ve çiçekler ile harmanlanan- tonka fasülyesi ile tatlılığı yükseltilen- sucul misk ile seyreltilen yeşil baharatlar.

Versace- Pour Homme Dylan Blue isimli parfüm koku formu olarak iki bölüme ayrılıyor=

1- Yeşil karakter : Meyveler, çiçeksi notalar, aromatik otlar ve paçuli.

2- Yumuşak & tatlı baharatlı katman : Tonka fasülyesi ve sucul misk dahil.

Aromalar yumuşak baharatların etrafında harmanlanmıştır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Tene yerleşince tek parça- baharat kokusu algılanır. Odunsu notalar ve sucul misk yapay ve sentetik yapıdadır. Diğer aromalar birbiriyle uyumludur. Tonka fasülyesi ile tene yapışır. Dengeli dozaj verilmelidir. Böylece günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemi kokusudur. Fark edilirliği ve kalıcılığı tene yakın kalmasıyla ilgilidir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder