19 Mayıs 2017 Cuma

San Francisco- San Francisco Pour Homme

 















San Francisco San Francisco Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

San Francisco- San Francisco Pour Homme- kendi üretimimiz olan bir parfümdür. Şimdi bu parfümün değerlendirmesini yapacağız. Çam esintileri, turunçgiller, deri, çiçeksi notalar, lavanta, odunsu notalar, misk, meşe yosunu ve tonka fasülyesi bu parfümü şekillendiriyor. Tozlu, buruk, metalik, ekşimsi, sabunsu, kremsi, sıcak, kirli, hayvansal, ferah ve yumuşak yapısı vardır. Odunsu- şipre kategorisinde gösterilebilir.

San Francisco- San Francisco Pour Homme isimli parfümün açılışında, çam kozalağı / çam ağacı vurgularına turunçgiller destek vermiştir. Yeşil kokan, ferah ama keskin çam esintileri baskındır. Tozlu ve buruk limon ve bergamot buna katılır. Sonrasında gelen lavanta, karanfil ve sardunya gibi erkeksi- çiçeksi notalar metalik ve sabunsu kokar. Kapanışa doğru yapay ve parlak paçuli- vetiver gibi odunsu vardır. Klasik yeşil ve ferah kokan meşe yosununun yanında kremsi tonka fasülyesi yer almaktadır. Son fazdaki misk ve deri aromaları kirli ve hayvansal yapısıyla dikkat çekmektedir.

San Francisco- San Francisco Pour Homme- lavanta- tonka fasülyesi- meşe yosunu üçlüsüyle şipre / fujer parfüm geleneğini sürdürür. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Burada çam kozalağı ve meşe yosunu aromaları ferah ve yeşil- bitkisel kokusuyla takdir edilecektir. Kremsi tonka fasülyesi de sıcak ve yumuşak esintileriyle bunlara başarılı biçimde eşlik etmiştir. Öncesindeki odunsu notalar çok da boğucu olmayan bir yapaylığa sahiptir. Sabunsu çiçekler ve hayvansal misk- deri ikilisi, burun ve zihin algısını zorlayacağından tene dengeli sıkmak ( üç- dört fıs ) şarttır. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Sabunsu çiçeksi notalardan itibaren hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Aslında erkeksi bir şipre kolonya tarzındadır. Bununla birlikte soğuk havalar, akşam saatleri ve dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder