7 Şubat 2017 Salı

Parfums de Marly- Layton EDP / 2016


























Parfums de Marly Layton EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Parfums de Marly- Fransız parfüm markasıdır. Parfums de Marly- Layton isimli parfüm yorumlanacaktır. Meyve, odunsu nota, çiçek ve vanilya gibi koku nüansları var. Tozlu, tatlı, sabunsu, metalik, yumuşak ve keskin aromalar barındırıyor. Oryantal- çiçeksi grubunda gösterilmekte.

Üst- bergamot, lavanta, elma, mandalina,

Orta- menekşe, yasemin, sardunya,

Alt- gayakum ağacı / ahşabı, paçuli, sandal ağacı, kakule, karabiber.

Parfums de Marly- Layton için kısa yorum...

Mandalina ve elma= Keskin ve metalik turunçgiller ve tatlı meyvelerle açılır. Bu iki nüans dengelidir.

Lavanta, menekşe, leylak ve yasemin= Orta bölümde aromatik otlar ve çiçekler sentezlenmiş. Erkeksi yeşil çiçekler ana tema olarak baskındır. Bu çiçekler metalik, tozlu ve buruk yapıdadır. Yasemin ve menekşe ise, sabunsu esintiler yapar.

Paçuli, sandal ağacı ve vanilya= Paçulinin kontrolündeki odusu notalar metalik ve yapay verilmiş. Kremsi bir sandal ağacı var. Aynı karakterdeki vanilya, tatlılığı biraz yükseltmiş. Odunsu notaların temel karakteri yumuşaktır.

Parfums de Marly- Layton- meyveli, metalik- sabunsu çiçekli ve paçuli tonlarında odunsu bazları ile sonbahar- ilkbahar arasında geçiş dönemi kokusudur. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uygundur. Ben tenime serbestçe uyguladım. Fark edilirliği ilk anda yüksektir, sonra tene yakın kalır. Kalıcılık da erkeksi çiçekler ve odunsu notalarla biraz daha yükseliyor. Bir güne yakın kalıcılık vermekte. Nota geçişleri başarılıdır. Ne var ki, yapay ve metalik notalar sorun yaratıyor. Sade, basit ve kolay anlaşılır bir yapısı var. Akışkanlık ve tene yerleşme yavaş oluyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. İyi günler bütün yorumlara ulaşabileceğimiz bir link var mı acaba

    YanıtlaSil