3 Eylül 2013 Salı

Nautica- Voyage For Men EDT / 2006






















Nautica- ABD kökenli giyim ve mobilya markası olarak biliniyor. 1983 yılında tasarımcı David Cho tarafından kuruldu. Parfüm, saat, kıyafet ve mobilya üretimi yapmakta. Daha ziyade erkek koleksiyonu var. Nauticus- Latince : Gemi.

Şimdi Nautica- Voyage For Men isimli parfüm incelenecektir. Tatlı, yumuşak, ferah, sucul ve ozonsu bir kokudur. Meyveler, çiçekler, aromatik otlar, odunsu notalar ve misk bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- akuatik grupta gösterilmekte.

Üstte yeşil yapraklar, elma, ortada mimoza, lotus, alt notada amber, misk, yosun ve sedir ağacı aromaları açıklanmış.

Nautica- Voyage For Men- sırasıyla ozonlu tatlı meyveler, sucul ve yeşil kokan çiçeksi notalar & bitkiler ve tuzlu deniz suyu, odunsu notalar ve misk aromaları tene hızlı akışkanlıkla oturuyor. Tene yakın kalıyor. Sade, basit ve çok değişmeyen bir kokusu var. Aromalar katman halindedir.

Nautica- Voyage For Men- başlangıçta meyve ve turunçgil harmanını kullanmış. Meyveler daha baskındır. Kavun, armut ve bergamot algılanıyor. Meyveler tatlıdır. Ama bergamot tuzlu verilmiş. Erkeksi yeşil çiçeksi notalar lotus, lavanta ve leylak olarak düşünülüyor. Arada sucul bitkiler var. Bunlara tuzlu deniz suyu eşlik ediyor. Sedir ağacı ve misk aromalarıyla sona geliniyor.

Odunsu notalar ve meyvelerde yapaylık ve sentetiklik hissediliyor. Tuzlu su ve ozon notası gibi yapay notalar da kullanılmış. Ferah erkeksi kolonya tarzı ile günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Kolonya derecesinde kalıcılığa ve fark edilirliğe sahiptir. Gün içinde tazelenebilir. Tene bolca uygulanabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder