28 Mart 2018 Çarşamba

Carolina Herrera- CH Men EDT / 2009






















Carolina Herrera CH Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz: onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

ABD moda markası Carolina Herrera' nın parfümlerinden birini yorumlamak niyetindeyiz=

Carolina Herrera- CH Men kırmızı meyveler, yeşil çiçekler, aromatik otlar, tatlı baharatlar ve odunsu bazlarla şekillenmiştir. Oryantal- baharatlı grupta olması düşünülmüştür.

Üst- bergamot, greyfurt,

Orta- safran, muskat, odunsu notalar, yasemin, menekşe,

Alt- meşe yosunu, amber, vanilya, tonka fasülyesi, deri, şeker...

Carolina Herrera- CH Men, tatlı kırmızı meyveler ve aromatik otlarla ( lavanta ) açılmakta ve peşinden yeşil çiçekler gelmekte. Ahududu, kuş üzümü olabilir. Çiçekler ise erkeksidir ve menekşe, iris gibi şeyler tahmin edilir. Devamında tatlı baharatlar sahne alır. Karabiber- zencefil tarzı baharatlar var. Metalik baharat şeklinde yapılanmış. Greyfurt karışımlı baharat olabilir. Tene böylece yerleşip oturur. Kapanıştaki odunsu notalar ve amber yapay olmuş. Şekerli bir tatlılık var. Paçuli ve vanilya dokunuşuyla parfüm tenden ayrılmakta.

Son bölüm dışında, beğenmediğimiz bir şey yok. Akışkanlık hızlı olunca tene çabuk oturuyor. Sonbahar- kış, akşam saatleri, soğuk havalar için ideal olur. Fazla beklentiye girmeden kullanılır. Carolina Herrera CH Men, kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapıyor. Davet, kokteyl ve açık hava gezmeleri için uygundur. Parfüm dünyasında yenilik getirmez. Özgürce dozajlanabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder