25 Mart 2018 Pazar

Carolina Herrera- 212 Sexy Men EDT / 2006


 



Carolina Herrera 212 Sexy Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz: onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Carolina Herrera- ABD moda firmasıdır. Bu markanın, baharat, narenciye ve odunsu aromalı olarak lanse edilen parfümü Carolina Herrera 212 Sexy Men, oryantal- fujer kategorisinde değerlendirilmektedir. Sıcak, baskın ve yapışkan koku tarzı vardır.

Üst= Mandalina, bergamot, yeşil bitkiler,

Orta= Kakule, çiçek buketi, karabiber,

Alt= Vanilya, sandal ağacı, öd ağacı, misk, amber...

Bu parfümün önemi, modern tatlı baharat parfümleri geleneğini sürdürmesidir. Ama bir farkla, tene oturunca yapay ve zorlayıcı bir tonka fasülyesi & deri tandansıyla, ayrıca klasik modern tatlı baharat geleneğinin de dışında kalan ender kokulardan sayılmalıdır.

Carolina Herrera- 212 Sexy Men' de açılışta tatlı ve metalik turunçgiller var= Portakal, mandalina.

Merkezde, tatlı ve biraz tozlu baharatlar bulunmakta= Zencefil, biberli baharatlar, tarçın.

Kapanışta, yapay ve plastik etkilerle odunsu notalar ve hayvansal aromalar yer alır= Tonka fasülyesi, vanilya, deri, amber ve paçuli.

Ortalardan itibaren aşırı ve şekerli bir tatlılık var. Dengeli dozaj verilmesi gereklidir. Açılış dinamik, enerjik ve ferah esintiler sunuyor. Burasını beğendim. Sonlarda yapay ve sentetik biçimler görülmekte. Gene dengeli sıkılmalı ve bu çizgide sonbahar- kış, soğuk havalar ve akşam saatlerinde kullanılmalıdır.

Carolina Herrera- 212 Sexy Men için, şunları ilave edelim...

Tende kalıcılık bir günden fazladır. Fark edilirlik ise, baştan sona etkili, yoğun ve başarılıdır. Baharatlardan itibaren tene oturma başlar ve tonka fasülyesi ile bu işlem tamamlanır. Diğer aromalar yardımcı elemandır. Günlük kullanıma uyar, şöyle ki, açık hava patileri, gece gezmeleri için idealdir ve kapalı alanlarda sıkılmamalıdır. Aromalar akışkan olduğundan, tene çabuk yerleşir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder