16 Mart 2018 Cuma

Lacoste- L. 12. 12 Blanc EDT / 2011






Lacoste L. 12. 12 Blanc EDT parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede %  40 yoğun esanslıdır. 

Fransız spor tarzı moda markası Lacoste- güneş gözlüğü, parfüm, ayakkabı, giyim, saat ve çanta gibi ürün yelpazesine sahiptir. Bugün Lacoste- L. 12. 12 Blanc isimli parfümü yorumlayacağız. Tatlı, kremsi, sabunsu, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, meyveler, aromatik otlar, çam esintileri, baharatlar, çiçeksi notalar, deri, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, biberiye, kakule,

Orta- ylang ylang, sümbülteber,

Alt- süet, sedir ağacı, vetiver, deri.

Lacoste- L. 12. 12 Blanc isimli parfümü, önce basitleştirerek yorumlayalım :

Lacoste- L. 12. 12 Blanc isimli parfümün açılışında çok net ve temiz olarak tatlı & köpüklü greyfurt, yeşil kokan keskin biberiye ve yumuşak ve tatlımsı kakule aromalarını algılamaktayız. Turunçgilli- aromatik / yeşil- baharatlı çok güzel bir karışım olmuş. Sonrasında sabunsu çiçeksi notalar geliyor. Ylang ylang, sümbülteber ve mimoza olabilir. Son bölümde yapay notalar var : Tatlı deri, odunsu notalar ( sulandırılmış parlak vetiver ) ve seyreltilmiş misk sayılabilir.

Şimdi biraz ayrıntılara  inelim : 

Açılışta greyfurta, limon destek veriyor. Tene oturma devresinde keskin çam esintileri ( biberiye, ardıç meyvesi, çamsı kakule ) harmanı olacaktır. Mango- ananas gibi kremsi tropik meyveler de var. Ayrıca sabunsu çiçekler yeni yıkanmış çarşaflar ve ozonlu çamaşır suyu kokularına yol açmış.

Lacoste- L. 12. 12 Blanc isimli parfümde, en basit haliyle aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Sonradan çamsı kokular kendi içinde harmanlanır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Sabunsu çiçeksi notaların karakteri rahatsız etmeyeceğinden, tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Yumuşak aromatik- yeşil kolonya tarzındadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder