13 Mart 2018 Salı

Lacoste- Essential EDT / 2005





















Lacoste Essential parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz: onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Narenciye, yumuşak baharat, aromatik ot ve meyve nüansları veren Lacoste Essential, odunsu- aromatik grupta gösterilmekte. Lacoste- Fransız spor moda markasıdır.

Üst- tarçın, bergamot, mandalina, domates yaprakları,

Orta- karabiber, gül,

Alt- sandal ağacı, paçuli.

Lacoste Essential genelde dengeli bir tatlılık, uyumlu notalar ve akuatik- turunçgil rayihalar gibi özellikler yansıtmakta. Koku nüaslarından meyve ve turunçgiller açılışta, aromatik / yeşil otlar ve biberli baharatlar olgunlaşma ve tene yerleşme döneminde, tozlu- topraksı odunsu notalar ise son bölümde yer almakta.

Lacoste Essential isimli parfümün, biraz asitli mandalina ve limon ve meyvemsi baharat ( zencefil ) ile yapılan açılışı güzel ve modern olmuş. Sonrasında bu baharatlar karabibere dönüşmüş. Aralarda ise, fesleğen gibi yumuşak bir geçiş yapılmış. Sonda, odunsu bazlardan paçuli ağırlıklıdır... Sonlara doğru tatlılık biraz artar, ama rahatsız etmez.

Basit, sade ve gösterişsiz bir tasarım var. Meyve ve sandal ağacı aromaları biraz yapay olmuş. Buna rağmen, Lacoste Essential, fazla bir beklentiye girmemenizi gerektiren bir kaliteye sahiptir. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Genel beğeniye yöneliktir. Dört mevsim kullanabilirsiniz. Dozaj konusunda sorun yaratmaz. Kalıcılık tenimde, hafif esintilerle bir günü buldu. Bunda baharatların payı var. İlk anda yüksek bir fark edilirlik ve sonrasında tene yerleşip yumuşama gösteriyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın.http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder