3 Şubat 2014 Pazartesi

By Kilian- Sweet Redemption ( The End ) EDP / 2011




Fransız markası By Kilian' ın parfüm şişeleri doldurulabilir ve yeniden kullanılabilir formatta yapılması ile doğaya saygılı üretim felsefesini yansıtmakta. Bu markanın oryantal- çiçeksi kokusu By  Kilian-  Sweet Redemption, narenciye, çiçek, vanilyalı aromalarıyla dikkat çekiyor. Ve genelde tatlımsı, dumanlı rayihalar salıyor.

Aromaları portakal çiçeği, opoponaks, tütsü, benzoin, vanilya ve mür yağı olarak açıklanmış.

Narenciye ve çiçekli patlamayla açılıyor. Sonra sıcak tütsüler ve biraz acımsı vanilya var. Genele yayılan bir tatlılık da mevcuttur. Devamında tütsüyle beraber, dumanlı hissiyat içinde ambersi aromalar da algıladım. Parfüm burada biraz yağlanıyor. Tenden ayrılışı vanilya- tütsü- mür şeklinde olmakta.

Kremsi, yumuşak ve tatlı vanilya / amber beğeni kazanıyor. Güzel, oryantal bir esinti yapmakta.

Notalar az ama öz olmuş. Karmaşa yok. Net mesaj veriyor. Söyleyeceğini hemen söylüyor. Hemen konuya giriyor. Dengesiz, sentetik aromalar yok. Harman gayet rafine ve dolgundur. Tene kısa sürede oturup güzelleşen, kalıcı aromalar bulunuyor. Güçlü, sıcak, egzotik koku nüansları takdir edilmekte.

Her mevsime ve her ortama / mekâna uyan bir yapısı var. Aromalar kolayca akıyor ve teninize yapışıyor. Kalıcılığı bende bir güne yakın, hafif esintiler yaptı.

Tene oturduğu zaman, tütsü- vanilya biçiminde esiyor. Tatlılık rahatsız etmiyor.

Koku - 5 Kalıcılık - 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz.  Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder