19 Şubat 2014 Çarşamba

Jaguar- Classic Amber EDP / 2011





























Jaguar- İngiliz otomobil firmasıdır. Bu marka, parfüm de üretiyor. Jaguar- Classic Amber isimli parfümü konu belirledik. Tozlu, sabunsu, pudralı, yoğun, kuru ve kirli kokuları var. Turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar, deri ve vanilya gibi bileşenlerden oluşuyor. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilmektedir.

Üst- turunç yaprağı, greyfurt, mandalina, pembe biber,

Orta- tarçın, elma, elemi reçinesi, karabiber, portakal çiçeği,

Alt- vetiver, misk, laden otu, paçuli, sedir ağacı, vanilya, deri, amber.

Jaguar- Classic Amber- tozlu narenciye ( bergamot ) vurgusuyla açılıyor. Sonra sabunsu baharatlar ( tarçın, karabiber ) var. Kapanışta koyu ve kirli deri notası, tozlu ve kuru odunsu notalar ( paçuli ) ve pudralı vanilya bulunuyor.

Jaguar- Classic Amber- hiç tatlılık barındırmıyor. Ayrıca amber teması / notası da yok gibidir. Sade ve basit karakterdedir. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider. Aromalar neredeyse tek parça halinde algılanır. Güçlü ve yoğun bir parfüm olduğu için dengeli sıkılmalıdır. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün kalıcılık yapar. Deri, vanilya ve paçuli ile tene yapışır ve yoğun fark edilirlik verir.

Jaguar- Classic Amber- yavaş bir akışkanlıkla, iki saat içinde tene oturur. Aromalar kendi içinde bütünlük, uyum ve denge gözetmekte. Yalnız fujer karakterinin klasik koyu, kirli ve tozlu havası, günümüz parfüm kullanıcıları için ağır kaçacaktır. Günlük kullanıma uymaz. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Açık hava- dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder