27 Ağustos 2013 Salı

Juliette Has a Gun- Mad Madame EDP / 2012

 















Juliette Has a Gun- Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Juliette Has a Gun- Mad Madame isimli bayan parfümünü yorumlayacağız. Çiçeksi notalar, meyveler, misk yağı, deri ve amber içerikleri veriyor. Tatlı, kremsi, pudralı, yumuşak, ferah, yağlı, sıcak, hayvansal ve yapay esintileri var. Şipre- grubunda gösterilmiş.

Üst- gül, kuş üzümü, amber, frezya,

Orta- paçuli, meşe yosunu, sümbülteber, şakayık, yasemin, 

Alt- civet ( misk yağı ), beyaz misk, Tolu balsamı, vanilya.

Juliette Has a Gun- Mad Madame- çiçeksi- meyveli bir açılış yapmış. Tatlı gül dokunuşu ve tatlı- kremsi meyveler ( kuş üzümü, ahududu ) algıladım. Orta katmanda pudralı çiçeksi notalar ( yasemin, sümbülteber, papatya ) var. Hayvansal, sıcak, yağlı ve yapay aromalar ( misk yağı, deri, amber ) kapanışı meydana getirmekte.

Juliette Has a Gun- Mad Madame isimli parfümde aromalar katman katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla pudralı çiçeklerin olduğu bölüme geçiliyor. Burada itibaren sıcaklık başlıyor. Özellikle dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı olacaktır. Bunda pudralı ve hayvansal aromalar etkilidir. Ayrıca yoğun pudralı, hayvansal ve yapay koku karakteri nedeniyle tene dengeli dozaj verilmesi gerekir. Üç- dört fıs yeter. İdeal sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünebilirsiniz. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder