20 Mart 2013 Çarşamba

Antonio Banderas- The Golden Secret EDT / 2011

 















Antonio Banderas, İspanyol aktör, yönetmen, filmi yapımcısı ve şarkıcıdır. Şimdi Antonio Banderas- The Golden Secret isimli parfümü değerlendirmeye çalışacağım. Meyveler, aromatik otlar, baharatlar, deri, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Tatlı, şekerli, yumuşak, ferah, sıcak, serin ve yapay esintiler yapıyor. Aromatik- baharatlı kategorisinde gösteriliyor.

Üst- elma, nane, yeşil notalar, 

Orta- muskat, karabiber, kimyon,

Alt- deri, sedir ağacı, misk.

Antonio Banderas- The Golden Secret ( Altın Sırrı ) isimli parfümün açılışını yapan aromalar ferah ve yeşil kokan tarzdadır. Meyveler ve aromatik otlar serin etkiler veriyor. Elma, nane ve yeşil notalar / bitkiler hissediliyor. Bu canlı ve enerjik başlangıçtan sonra, orta katmanda parfüm sıcak, tatlı ve hatta şekerli hale çevriliyor. Karabiber ve kakule gibi aromatik baharatlar vardır. Tatlımsı ama yapay deri- odunsu notalar ( sedir ağacı )- misk kombinesi kapanışı yapmıştır.

Antonio Banderas- The Golden Secret isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, özellikle dışarıya karşı boğucu bir fark edilirliği vardır. Çok sıcakta kullanmak iyi olmaz. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlamaktadır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Şekerli orta katman, yapaylık barındıran son bölüm ve boğucu olabilen fark edilirlik nedeniyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve fakat tene dengeli sıkılması sıkılması gerekmiştir. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder