3 Mayıs 2024 Cuma

Zadig & Voltaire- This Is Really Him! Eau De Toilette Intense / 2024

 















Zadig & Voltaire- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Zadig & Voltaire- This Is Really Him! isimli parfüm hakkında konuşacağız. Buruk, ekşimsi, tatlı, tozlu, kuru, metalik, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Baharatlar, odunsu notalar, amber, turunçgiller e çiçeksi notalar bu parfümü şekillendiriyor. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üstte limon, greyfurt, ortada portakal çiçeği, metalik notalar ve alt notalarda amber ağacı ve palo santo ağacı aromaları açıklanmış.

Zadig & Voltaire- This Is Really Him! isimli parfümün açılışı buruk, ekşimsi ve canlı limon kolonyası tandanslıdır : Limon, bergamot, portakal, portakal çiçeği ve neroli gibi turunçgiller ve turunçgilli çiçeksi notalar var. Buna birtakım metalik notalar destek vermiştir. Devamında koku formu, tatlı turunçgiller ( limon- bergamot ) olarak açılıyor ve keskinleşiyor. Orta katmanda tatlı amber ve odunsu notalar ( sandal ağacı ) bulunuyor. Ardından tatlı limonlu amber ve sandal ağacı biçiminde yorumla karşılaşıyoruz. Parfüm bu minvalde tenden ayrılacakken, yarım saat sonra karabiber, kakule, muskat ve biber gibi baharatlar sahne almaktadır. Bu baharatların karakteri de tatlı, biberli, tozlu ve kuru olarak değişmektedir.

Zadig & Voltaire- This Is Really Him! isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durduğunu söyleyebiliriz. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmaktadır. Tene özgürce sıkılabilir. Esasen, son bölümdeki baharatların marifetiyle Eau De Toilette Intense konsantrasyonundaki bir parfüme göre kalıcılık artmıştır. Ayrıca metalik notalar ve limonlu amber ve sandal ağacı eksenindeki sınırlı yapaylık da rahatsız etmediğinden, tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyabilen bir koku yelpazesi ortaya çıkmıştır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder