23 Mayıs 2023 Salı

Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Intense / 2021

 















Paco Rabanne Invictus Eau De Parfum Intense parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız moda şirketidir. Bugün Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Intense isimli parfüm hakkında konuşacağız. Baharatlar, lavanta, tonka fasülyesi ve amber aromaları bu parfümü biçimlendiriyor. Kremsi, tatlı, pudralı, sucul, yumuşak, yapay ve sıcak esintileri var. Oryantal- baharatlı kategorisinde gösterilebilir.

Üst- pembe biber, limon,

Orta- buhur, lavanta,

Alt- vanilya, tonka fasülyesi, amber.

Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Intense- kremsi baharatlarla ( tarçın, pembe biber ) açılıyor ve hemen ardından tatlı ve sucul lavanta geliyor. Baharatlar, lavantanın etkisiyle yumuşak, aromatik ve biraz da biberli bir hâl almıştır. Biz buna lavantalı baharatlar diyelim. Açılış ve orta bölüm böyledir. Son fazda ise pudralı & kremsi koku değişimleri gösteren tonka fasülyesi ve yapay tatlılığa sahip amber var. Tonka fasülyesinin pudralı yönü daha baskındır.


Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Intense isimli parfüm, aslında lavantalı baharatlar ve tonka fasülyesi & amber çizgisinde giden ve kendi koku katmanı içinde harmanlanan aromalara sahiptir ve bunlar sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği daha ziyade tene yakın kalmasıyla belirlenir. Ancak çok sıcak havalarda sıkılmamalıdır ki, sahibini rahatsız etmesin. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılığı var. Yoğun kremsi ve pudralı yapısı, kalıcılığa ve kişiye yönelik tensel fark edilirliğe katkı yapmıştır. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Sıcaklık, kremsilik ve pudralılık bütün koku katmanlarına sirayet etmiştir. Sonlardaki yapaylık da dikkatli kullanımı gerektiriyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder