1 Eylül 2023 Cuma

Paco Rabanne- Fame EDP / 2022

 















Paco Rabanne- Fransız moda firmasıdır. Şimdiki konumuz, Paco Rabanne- Fame isimli bayan parfümü olacaktır. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, misk vanilya içeriklidir. Tatlı, şekerli, pudralı, kremsi, yumuşak, sıcak, ferah, serin ve yapay rayihaları var. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmiş.

Üstte mango, bergamot, ortada yasemin, buhur ve alt notalarda vanilya ve sandal ağacı aromaları açıklanıyor.

Paco Rabanne- Fame ( Şöhret ) isimli parfümün başlangıcında şekerli tatlılıktaki tropik meyveler baskındır ve bir miktar turunçgiller geri planda kalmıştır. Mango, guava, kivi ve bergamot var. Daha sonra yeşil ve ferah kokan kremsi çiçeksi notalar geliyor. Siklamen, sardunya, yasemin ve frezya algıladım. Gene kremsi yapıdaki odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve vanilya ile kapanışın gerçekleştiğini düşünürken, son fazda pudralı misk ve sandal ağacı ikilisi var. 

Paco Rabanne- Fame isimli parfümde meyveler ve yeşil / bitkisel çiçekler serin ve ferah etkiler yapıyor. Odunsu notalar ve vanilya da sıcak ve gene büyük ölçüde ferahtır. Ancak pudralı hale çevrilen sandal ağacı- misk ekseninde bariz yapaylık hissedilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Devamında sahibine ve dışarıya yönelik saldırgan fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süren güçlü kalıcılığı var. Tene dengeli ( dört- beş fıs ) sıkılmalıdır. Orta katmana değin etkili olan şekerli tatlılık ve bunu takiben kremsilik, pudralılık, sıcaklık ve yapaylık gibi etkenleri dikkate aldığımızda fark edilirlik ve kalıcılık değerlerinin yüksekliğini ve tene neden dengeli sıkılması gerektiğini açıklayabiliyoruz. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder