21 Aralık 2023 Perşembe

Paco Rabanne- One Million Elixir Eau De Parfum Intense / 2022

 















Paco Rabanne- One Million Elixir Eau De Parfum Intense parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Şimdi Paco Rabanne- One Million Elixir Eau De Parfum Intense isimli parfüm hakkında birkaç söz söyleyeceğiz. Tatlı, şekerli, yapay, ferah, yumuşak ve sıcak esintileri var.  Meyveler, turunçgiller, aromatik otlar, çiçeksi notalar, baharatlar, vanilya, amber, odunsu notlar ve tonka fasülyesi aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiştir.

Üst- elma, turunç yaprağı,

Orta- gül, sedir ağacı, osmanthus,

Alt- vanilya özü, tonka fasülyesi, paçuli.

Paco Rabanne- One Million Elixir Eau De Parfum Intense isimli parfümün başlangıcında şekerli ve yapay meyveler, aromatik otlar ve turunçgiller var. Elma, nane, turunç yaprağı sıralaması söz konusudur. Yalnız elma ve nane notaları daha yeşil ve ferah kokmaktadır. Orta katmanda çiçeksi notalar ve baharatlar birbirinin içine geçiyor. Tatlı & şekerli güllü tarçın diyebilirim. Sonrasında koku yelpazesi kakule, yasemin ve osmanthus şeklinde genişliyor.  Ancak tatlı & şekerli rayihalar değişmeden kalıyor. Son bölümde gene tamamen şekerli ve yapay vurgular bulunuyor. Vanilya, amber, odunsu notalar ( paçuli ) ve tonka fasülyesi bu anlamda sayılabilir.

Paco Rabanne- One Million Elixir Eau De Parfum Intense isimli parfümde, birbirinin içine geçmiş biçimde algılanan güllü tarçın notaları hariç, diğer aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine dışarıya karşı yoğun ve boğucu bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmesini tavsiye ederim. Üç- dört fıs yeter. Baştan sona etkili olan ve koku gidişatını domine eden yapay ve şekerli rayihalar nedeniyle / vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını zorunlu kılmıştır. Yoksa baş ağrıtma potansiyeli taşıyor. Bu haliyle sonbahar- kış, soğuk havalar ve akşam saatleri için uygun olacaktır. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder