22 Haziran 2023 Perşembe

Prada- Luna Rossa Ocean EDT / 2021

 















Prada- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Prada- Luna Rossa Ocean isimli parfümü yorumlayacağım. Denizel notalar, lavanta, çiçeksi notalar, sucul notalar, odunsu notalar, aromatik otlar, misk ve deri içeriklerine sahiptir. Tatlı, pudralı, sıcak, serin, yapay, yumuşak ve ferah esintileri var. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilmiş.

Üst- bergamot, pembe biber, artemisia ( yavşan otu ),

Orta- lavanta, iris, adaçayı, süet, safran,

Alt- misk, vetiver, paçuli, karamel.

Prada- Luna Rossa Ocean isimli parfümün açılışında denizel ve sucul aromalar var. Sonra tatlı ve yeşil kokan lavanta ve aromatik otlar ( adaçayı, mate yaprağı, artemisia ) sahne alıyor. Pudralı, sıcak ve yapay koku grubuyla sona geliniyor. Bu grupta çiçeksi notalar ( iris, safran ), deri, odunsu notalar ( paçuli ) ve misk bulunuyor.

Prada- Luna Rossa Ocean isimli parfüm, denizel / sucul hissiyat barındıran lavanta ve aromatik otlarla günümüz modern parfümleri gibi başlıyor. Ancak pudralı koku grubuyla birlikte, büyük ölçüde ağır fujerlere dönüşüyor. Aromalar denizel / sucul lavanta & aromatik otlar ve pudralı koku grubu- harmanı olarak sırasıyla devreye giriyor. Gayet yavaş akışkanlıkla 1 saat içinde tene yerleşecektir. Devamında özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapacaktır. Pudralı koku grubu, fark edilirlik ve kalıcılığı arttırmıştır. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uyar. Dış mekân davet ve kokteyllerinde sizi memnun edecektir. Pudralı ve yapay aromalarına dikkat etmek suretiyle tene dengeli dozaj ( dört- beş fıs ) uygulanmalıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder