10 Temmuz 2019 Çarşamba

Bond No. 9- The Scent of Peace For Her EDP / 2006





















Yeniden yorum...

Bond No. 9- The Scent of Peace For Her EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Bilgi notu : Bond No. 9- The Scent of Peace parfümünün erkek ve kadın esanslarını, bir niş parfüm mağazasında koklayıp değerlendirdim. Bu yorum yazısı, bu nedenle güncellenmiştir.

Bond No. 9- ABD kökenli parfüm ve kozmetik firmasıdır. Bugün Bond No. 9- The Scent of Peace For Her isimli parfümü konuşacağız. Tatlımsı, pudralı, sabunsu, soğuk, hafif ve ferah kokular vermekte. Çiçeksi notalar, meyveler ve misk aromaları vardır. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösteriliyor.

Üstte greyfurt, kuş üzümü, ortada vadi zambağı, hedione molekülü, alt notada misk ve sedir ağacı aromaları açıklanmakta.

Bond No. 9 The Scent of Peace For Her- tatlımsı tropik meyvelerle açılmakta. Ananas baskındır. Bergamot da olabilir. Bundan sonra hafif banyo sabunları gibi kokan soğuk çiçekler geliyor. Leylak, yasemin ve zambak tahminleri yaptım. Orta katmanda, bu çiçeklerin pudralı hale geldiğini görmekteyiz. Pudralı çiçek formunda iris ve sümbülteberden bahsedilebilir. Pudralı misk kapanış yapmaktadır.

Bond No. 9- The Scent of Peace For Her isimli parfüm, üstünkörü koklandığında tropik meyveler ve hafif sabunsu kokularla açılışta Creed Aventus' a benziyor. Ancak devamında derinlemesine koklandığında klasik pudralı çiçeksi notalarla Yves Saint Laurent- Paris ismli bayan parfümünü andırıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Notalar birbiriyle uyumlu ve dengelidir. Ancak yoğun pudralı aromalardan dolayı dengeli sıkılması gereklidir. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara, sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine ve serin yaz akşamlarına uygun olacaktır. Fark edilirliği, özellikle dışarıya karşı her daim güçlü ve yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapmaktadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder