28 Temmuz 2019 Pazar

Calvin Klein- Euphoria Liquid Gold For Women EDP / 2014


























Calvin Klein Euphoria Liquid Gol For Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Calvin Klein- ABD moda markasıdır. Calvin Klein- Euphoria Liquid Gold For Women isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Tatlı, kremsi, yumuşak, tozlu, dumanlı ve sıcak esintiler yapmakta. Çiçeksi, baharatlı, tütsülü, turunçgilli ve odunsu notalar barındırmaktadır. Oryantal- odunsu grupta gösteriliyor. Notaları tarçın, orkide ve sandal ağacı olarak açıklanmış. Bunlara ilaveler yapacağız.

Liquid Gold- Sıvı Altın. Calvin Klein- Liquid Gold For Women- koku gruplarına göre yorumlanmaktadır=

Başlangıçta narenciye esintili tatlı- yumuşak baharatlar hissedilir. Portakal ve mandalina destekli tarçın- kakule gibi baharatlar görülür.

Orta katmanda baharatlı çiçeklerle karşılaşılır. Yasemin, orkide ve frezya gibi yumuşak ve kremsi çiçekler baharatlarla harmanlanmıştır.

Son kısımda genel olarak odunsu notalar, tütsü ve vanilya görülmektedir. Bu bölümün ayrıntılarında tarçın- sandal ağacı teması ( odunsu tarçın ) önemli olacaktır. Gene aynı anlamda dumanlı bal, tütsü ve öd ağacı vurguları vardır. Kremsi ve biraz şekerli vanilya ile kapanışa gelinir.

Calvin Klein- Liquid Gold For Women- narenciye, baharat, çiçek ve vanilya aromalarını genelde tatlı- şekerli, yumuşak ve kremsi kullanmış. Vanilya hariç, diğer notalarda sorun gözükmüyor. Gene de dengeli sıkılmasını tavsiye ederiz. Odunsu notalar ve tütsüler ise, kuru, tozlu ve ahşapsı etkilerle belirleniyor. Çiçekler, ilk başta yağmur sonrası ıslanmış gibi kokuyor. Sonrasında baharatlarla birleşerek, sıcaklaşıyor. Aromalarda bir harman ve sentez uygulandığı görülüyor. Uyum ve denge yaratılmaya çalışılmış. Şekerli vanilyaya kadar, dengeli tatlılık da korunabilmiş.

Calvin Klein- Euphoria Liquid Gold For Women- sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Açık havada- dışarıda yapılan davet ve kokteyllerde, gece gezmelerinde kullanılır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalmakta. Her daim güçlü bir fark edilirlik yapmakta. Odunlar, tütsüler, baharatlar ve vanilya ile tene yerleşip kurumakta. Yavaş bir akışkanlık vardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder