25 Temmuz 2019 Perşembe

Calvin Klein- CK One Shock For Her EDT / 2011



























Calvin Klein- CK One Shock For Her parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Calvin Klein- ABD merkezli moda şirketidir. Calvin Klein- CK One Shock For Her isimli parfümü konu olarak seçiyoruz. Tatlı, kremsi, yumuşak, tozlu ve şekerli yapısı var. Çiçek, meyve, vanilya ve çikolata- kakao gibi vurgular yapmakta. Oryantal- baharatlı grupta gösteriliyor. Ancak, çiçeksi / meyveli- gurme tarza daha yakındır.

Üst- tutku çiçeği, kırmızı haşhaş, şakayık,

Orta- yasemin, nergis, çikolata, kuş üzümü,

Alt- misk, paçuli, amber, vanilya.

Calvin Klein- CK One Shock For Her- tatlı kırmızı meyveler ve yumuşak beyaz çiçeklerle klasik bir açılış yapıyor. Çilek, kuş üzümü ve greyfurt tahmin ediliyor. Şakayık, nergis ve yasemin olabilir. Çiçek ve meyve harmanı uzun sürüyor. Orta bölümde kırmızı meyveli vanilya var. Kremsi bir tatlılık veriyor. Gene orta bölümde, koku karakteri gurme tarza yönelmekte= Tozlu çikolata ve kakao var. Buna son bölümde şekerli vanilya ekleniyor. Odunsu nota olarak, kremsi paçuli kapanışı yapacaktır.

Calvin Klein- CK One Shock For Her isimli parfümü koku biçimlerine göre özetleyelim=

- Kırmızı meyve & yumuşak çiçek harmanı,

- Kırmızı meyveli vanilya,

- Tozlu çikolata & kakao ve şekerli vanilya,

- Kremsi paçuli.

Genel bir şekerli tatlılık, harman halinde notalar, yapay kullanılmış paçuli ve vanilya= Çok sıcakta sıkılırsa baş ağrıtır. Üç- dört kez fıslatmak yeterlidir. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uygun olur.

Calvin Klein- CK One Shock For Her- aslında yoğun fark edilirlik yapıyor. Çünkü yapay ve şekerli notalar bu hissiyata sebep olmakta. Kolonya performansının biraz üzerinde kalıcılık yapıyor. Yavaş akışkanlıkla tene oturmakta. Şekerli vurgularla tene yakın duruyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder