15 Temmuz 2019 Pazartesi

Britney Spears- Midnight Fantasy EDP / 2006


























Britney Spears Midnight Fantasy EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Britney Spears, ABD' li pop müzik sanatçısı, sinema oyuncusu ve dansçıdır. Kendi adına tasarımını yaptırdığı parfümler önemlidir.

Bugün Britney Spears Midnight Fantasy isimli parfüm hakkında konuşacağız.

Bu parfüm çiçeksi- meyveli grupta gösterilmekte. Şekerli bir tatlılık barındırıyor. Ama bu durum beni rahatsız etmedi. Kırmızı meyveler, vanilya ve yumuşak çiçekler parfümde hissediliyor. Güzel ve kaliteli bir bayan parfümü olmuş.

Üst notada erik, vişne, ortada iris çiçeği, orkide, frezya, alt notada amber, misk ve vanilya aromaları verilmiş. Genel beğeniye uygundur. Piyasada en çok satılan kokulardandır. Koku karakteri birçok bayan parfümü ile benzerlik gösteriyor.

Britney Spears Midnight Fantasy' nin açılışında erik, kiraz, çilek gibi kırmızı- orman meyveleri bulunuyor. Her daim bir tatlılık var. Tene yerleşme çabuk oluyor. Bu anda kremsi ve yumuşak çiçekler ve kırmızı meyveler baskındır. Zambak, menekşe, iris, orkide ve yasemin gibi çiçeksi bir harman var : misk Hem kadifemsi ve baharatlı, hem de kremsi ve hafif çiçek tonlamaları beraber algılanmakta. Koku hissiyatı bundan böyle pek değişmez, düz çizgide gider. Kapanış kısmında tatlımsı misk ve vanilya var. Vanilya, tatlılığı bir miktar daha yükseltiyor ve şekerli bir yapıya çeviriyor. Ayrıca, gene bu bölümde meyvemsi akorlar bulunmakta. Şeftali olabilir. Başlangıç bölümündeki meyveler, belli düzeyde aşağılara inmiş gibi görünmektedir.

Britney Spears Midnight Fantasy için şunları ilave edebiliriz= Yaz mevsimine, her sosyal ortama, özgürce dozajlanmaya uygun bir yapısı var. Elbette gün içinde tazelenebilir. Ancak, sabah saatlerinde çok sıkılmaması iyi olacaktır. Parfüm dünyasında yeni bir şey söylemiyor. Nota geçişleri başarılı ve uyumlu olmuş. Şekerli tatlılığa bile bir süre sonra alışıyorsunuz. Fark edilirliği ilk sıkışta yüksektir. Devamında tene yakın durur ve sahibine yönelik kalıcılık- fark edilirlik gösterir. Çabuk terleyen açık renkli tende kalıcılığı günün üçte birinde etkili olmakta...

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder