13 Temmuz 2019 Cumartesi

Britney Spears- Fantasy EDP / 2005


























Britney Spears- Fantasy parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Britney Spears- ABD' li pop yıldızı ve gösteri sanatçısıdır. Şimdi Britney Spears- Fantasy isimli parfümü değerlendireceğim. Tatlı, şekerli, yumuşak, kremsi ve yapay kokuları var. Çiçeksi notalar, meyveler, odunsu notalar ve gurme notalar barındırıyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- kivi, aslan meyvesi, ayva,

Orta- beyaz çikolata, yasemin, orkide, küp kek,

Alt- misk, iris kökü, odunsu notalar.

Britney Spears- Fantasy isimli parfümün başlangıcında şekerli tonlar veren kırmızı meyveler ve tropik meyveler var. Aslan meyvesi, ahududu ve mango olabilir. Zaten tatlılık parfümün geneline yayılmış. Sonra kremsi yumuşak çiçekler hissediliyor. Yasemin, frezya ve zambak tahmin edilmekte. Orta bölüm tamamen çiçeksi aromalardan oluşmakta. Gene orta bölümden itibaren kremsi vanilyayı algılıyoruz. Son bölümde şekerli hissiyat iyice artıyor. Çikolata, karamel ve misk bu anlamda sayılabilir. Yumuşak sedir ağacı, odunsu notaları temsil etmekte ve kapanışa gelinmekte.

Britney Spears- Fantasy- yoğun şekerli yapısından dolayı, kalıcılığı ve fark edilirliği yüksek olan ve dengeli sıkılması ( üç- dört fıs ) gereken bir yapıdadır. Ayrıca bu şekerlilik, yapaylığa da yol açıyor. En iyisi sonbahar- kış sezonu, soğuk havalar ve akşam saatlerinde kullanmaktır. Bu minvalde dış mekân davet ve partileri ile gece eğlencelerinde tercih edilecektir. Fark edilirliği ilk anda yüksektir, sonra tene yakın durur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapmakta. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Hızlı akışkanlıkla tene oturur.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder