31 Ekim 2020 Cumartesi

Hermes- Elixir des Merveilles Eau De Toilette / 2006



























Hermes Elixir des Merveilles Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Hermes- Fransız moda markasıdır. Şimdi bu markanın bayan kokularından, Hermes- Elixir des Merveilles Eau De Toilette isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak ve şekerli yapıdadır. Vanilya, amber, çiçeksi aromalar, tütsü ve reçineler gibi koku nüansları belirgindir. Oryantal- fujer grubunda gösteriliyor.

Peru balzamı, vanilya şekeri, amber, sandal ağacı, tonka fasülyesi, paçuli, reçineler, karamel, meşe odunu, tütsü, portakal kabuğu, sedir ağacı notaları açıklanmış.

Hermes- Elixir des Merveilles Eau De Toilette isimli parfüm, açılış bölümünden itibaren baskın nota olarak kremsi vanilyayı kullanmış. Koku karakteri çok değişmiyor ve genelde düz çizgide gidiyor. Kremsi vanilya her zaman hissediliyor. Buna orta katmanda iyice şekerlenen karamel destek veriyor. Sonlara yaklaşırken, dumanı tüten sıcak tütsü ve kremsi amber var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalan parfümün son fazında vaniyalı beyaz çiçekler ( kremsi yasemin ) algılanıyor.

Hermes- Elixir des Merveilles Eau De Toilette isimli parfüm, vanilyalı- çiçeksi- karamelli ferah yapıya sahip kaliteli bir kolonya gibi düşünülebilir. Kalıcılık ve fark edilirlik tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme yapılabilir. Sosyal ortamlara ve her mevsime yönelik koku karakteri gösteriyor. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Şekerli karamel notası rahatsız etmiyor. Kremsi vanilya etrafında gayet başarılı bir harman yapılmış.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder