18 Nisan 2019 Perşembe

Carolina Herrera- 212 Women EDT / 1997



























Carolina Herrera- 212 Women parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Carolina Herrera- ABD kökenli moda şirketidir. Carolina Herrera- 212 Women isimli parfüm hakkındaki notlarımızı yazıya geçiriyoruz. Çiçeksi notalar, turunçgiller, odunsu notalar ve misk notası parfümün genelinde algılanıyor. Pudralı, tozlu, buruk ve yumuşak esintileri var. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde gösteriliyor.

Üst- portakal çiçeği, mandalina, kaktüs çiçeği, bergamot,

Orta- kamelya, zambak, gardenya, frezya, yasemin, gül, vadi zambağı, şakayık,

Alt- sandal ağacı, misk.

Carolina Herrera- 212 Women isimli parfümü değerlendirirken, koku gruplarını esas alacağız...

Yeşil kokan çiçekler ve şipremsi turunçgiller açılışı yapar. Portakal çiçeği, mandalina ve bergamot tozlu ve buruk yapıdadır. Ozonsu kokular açılışta ara nüanstır.

Orta bölümde önce pudralı çiçekler sahne alır. Sonra beyaz çiçekler devreye girer. Hafiften makyaj malzemesini andıran zambak, gardenya ve yasemin pudralı ve tozludur. Bunu frezya ve şakayık gibi yumuşak ve kremsi çiçekler takip eder. Her iki çiçek formu bu bölümde harmanlanır.

Son bölümde pudralı sandal ağacı ve misk vardır. Misk, sandal ağacına eklemlenmiştir. Böylece kapanış yapılır.

Carolina Herrera- 212 Women- hiç tatlılık barındırmıyor denebilir. Aromalar harman- tek parça olarak algılanmaya müsaittir. Çünkü tene oturunca, tek parçalı yapı gösteriyor. Notalar kendi içinde başarılı geçişler yapar. Ancak, son kısımda yapay sandal ağacı, orta bölümde çok pudralı çiçekler aksayan yönünü gösteriyor. Dengeli sıkılmalıdır. Sonbahar- kış, akşam vakti ve soğuk havalar için uygundur. Daha çok, açık hava- dış mekân parti ve davetleri ile gece gezmelerine uyacaktır. Fark edilirlik her daim yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende, kalıcılığı bir günü geçiyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder