24 Nisan 2019 Çarşamba

Carolina Herrera- 212 VIP For Women EDP / 2010



























Carolina Herrera 212 VIP For Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 esanslıdır.

Carolina Herrera- ABD kökenli moda markasıdır. Carolina Herrera- 212 VIP For Women isimli parfümü değerlendireceğim. Meyve, çiçek, içkimsi notalar ve vanilya esintileri var. Tatlı, yumuşak, pudralı ve şekerli bir yapıdadır. Oryantal- vanilyalı grubunda gösterilmekte.

Üstte çarkıfelek meyvesi, rom, ortada misk, gardenya, alt notada tonka fasülyesi ve vanilya aromalarına yer verilmiş.

Carolina Herrera- 212 VIP For Women- şöyle yorumlanacaktır=

Kremsi meyveler= Açılışta mango, ananas ve portakal gibi meyveler var. Tropik esintilerle belirlenen bir canlılık ve dinamizm görülüyor. Hızlı akışkanlıkla, tene çabuk yerleşme eğilimindedir.

Beyaz çiçekler ve içki notaları= Yumuşak ve kremsi çiçekler ( gardenya, yasemin ) orta bölümde önemlidir. Buna içki vurguları ( rom ) ve karamelize yapı katılmaktadır. Aromalar tene yakın kalmakta ve katman halinde seçilmekte.

Şekerli tatlılık= Son kısımdaki tatlılık, yapışkan tonka fasülyesi ve pudralı vanilyadan ileri geliyor. Böylece kapanış gerçekleşiyor. Aslında genelde sade, basit ve gösterişsizi yapısı var.

Carolina Herrera- 212 VIP For Women- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- kış dönemine uyar. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı bir güne yaklaşıyor. Fark edilirlik ise zayıf kalıyor. Şekerli tatlılık dolayısıyla dengeli sıkılmalıdır. Başlangıçtaki meyveler, biraz da turunçgilli tonlamalar vermekte.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder