21 Nisan 2018 Cumartesi

Calvin Klein- Euphoria Men EDT / 2006
















Calvin Klein Euphoria Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Calvin Klein- ABD merkezli moda markasıdır. Şimdi Calvin Klein- Euphoria Men isimli parfüm hakkında söz söyleyeceğiz. Tatlı, ozonlu, yumuşak, ferah, sıcak, serin ve yapay esintileri var. Aromatik otlar, baharatlar, deri, amber ve odunsu notalar barındırmaktadır. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiştir.

Üst- zencefil, karabiber,

Orta- fesleğen, adaçayı, sedir ağacı,

Alt- amber, süet, sekoya ağacı, paçuli.

Calvin Klein- Euphoria Men isimli parfümün açılışını sağlayan aromatik otlar, yeşil ve ferah kokmakla birlikte tatlı ve ozonludur. Fesleğen, adaçayı, ve nane olarak sıralanabilir. Orta bölümdeki baharatlar ( zencefil, karabiber ) ve kapanışı oluşturan deri, amber ve odunsu notalar ( paçuli, sedir ağacı )  ise, toplamda tatlı ve yapay özelliklere sahiptir.

Calvin Klein- Euphoria Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Son kısımdaki yapaylık rahatsız etmediği için tene özgürce sıkılabilir. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Aslına bakılırsa sade, basit ve gösterişsiz bir koku karakteri var. Bu sayede genel beğeniye hitap ediyor. Aromatik otlar serin kokarken, diğer aromalar nispeten sıcaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder