27 Nisan 2018 Cuma

Chanel- Allure Homme Sport EDT / 2004


























Chanel Allure Homme Sport parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Chanel- Fransız moda markasıdır. Bugün, Chanel- Allure Homme Sport isimli parfümü yorumlayacağım. Narenciye, baharat, vanilya ve odunsu notalarla biçimlenir. Tatlı, yumuşak, kremsi ve yapay esintiler yapar. Odunsu- baharatlı grubunda gösteriliyor.

Üst- aldehitler, portakal, kan mandalinası, deniz notaları,

Orta- karabiber, neroli, sedir ağacı,

Alt- tonka fasülyesi, amber, vanilya, vetiver, beyaz misk, elemi reçinesi.

Chanel- Allure Homme Sport- sade, basit ve çok değişmeyen koku karakteri verir. Kremsi turunçgillerle açılır. Mandalina ve portakal olabilir. Sonra tatlı vanilyalı baharatlar geliyor. Baharat olarak karabiber kullanılmış. Kapanışta misk ve yumuşak odunsu notalar vardır. Sedir ağacını tahmin ediyoruz.

Chanel- Allure Homme Sport- fark edilirlik ve kalıcılık açısından kolonya performansı sunmakta. Çok sıcakta kullanılacaksa dengeli sıkılmalıdır. Bunun haricinde günlük kullanım, sosyal ortam ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemi kokusudur. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Devamında hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır.

Chanel- Allure Homme Sport isimli parfümün turunçgilleri yapay etkiler veriyor. Baharatlar sıcak ve biraz biberlidir. Aromalar harman halinde iç içe geçmiştir. Genele hakim olan tatlılık, dengeli dozaj verilirse rahatsız etmeyecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder