12 Nisan 2018 Perşembe

Calvin Klein- Eternity For Men EDT / 1990


























Calvin Klein- Eternity For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

ABD moda markası. Kurucusunun ismini taşıyor. Minimalist klasik stili ve kot pantolonlarının arka ceplerine eklediği CK logosuyla tanındı. Parfüm, kot pantolon, kıyafet, iç çamaşır üretiyor.

Aromatik- odunsu gruba giren parfümün harmanı=

Üst- bergamot, limon, portakal, lavanta,

Orta- portakal çiçeği, kişniş, ardıç, müge,

Alt- sandal ağacı, gül ağacı, misk, amber.

Tam bir bahar- yaz kokusu. Kalıcılık tenimde 10 saate varıyor. Fazla beklentiye girmeden kullanılabilir. Günümüzün modern- tatlı parfümlerinden.

Açılış klasikleşmiş artık. Turunçgiller ve tatlımsı lavanta. Ferah, taze, dinamik ve biraz da kalıcı.

Bunu takiben çiçeksi notalar geliyor. Kişnişten dolayı meyvemsi- hafif hafif baharlı rayiha var. Sonra yumuşak bir ağaç notası derinden alınıyor.

Tamamen ağaçsı notalardan oluşan son bölüm sıcak aromalardan meydana gelmiş. Misk ve amber ile tatlı, sıcak, biraz tuzlu bir yapısı var. Burada notalar daha kalıcı ve baskın. Hafif afrodizyak etkiler de yok değil. Derin ve kaliteli bir tonlama mevcut. Tenden de ağaç- misk- kehribar notalarıyla ayrılmakta.

Burada dikkat çeken husus, lavanta, kişniş, ağaçımsı notalar, misk ve kehribarın parfüme konfor ve derinlik katmış olması. Şehvetli ve merak uyandırıcı bir karışım bu. Hem kalite hissiyatı yükseliyor, hem de afrodizyak etkili rayihalar bırakıyor.

Bununla beraber, parfümün üst katmanında pek de rahatsız edici olmayan bir sentetiklik var gibi. Ama zaten bu, tatlı- modern kokularda her zaman karşılaştığımız bir şey... Çok dert değil.

Koku dünyası olarak, Akdeniz kıyılarını, güneşli günleri, hatta ilkbaharın serin havasını akla getiriyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın.  http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder