15 Nisan 2018 Pazar

Calvin Klein- CK. One EDT /1994


























Calvin Klein- CK. One parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Calvin CK. One hakkında kısa yorum...

Yeşil bitkiler, odunsu notalar, meyveli notalar, yumuşak çiçekler bu parfümde algılanır. Aromatik- turunçgil grubunda yer almış.

Üst- ananas, yeşil bitkiler, mandalina, papaya, bergamot, kakule, limon,

Orta- muskat, menekşe, iris kökü, yasemin, zambak, gül,

Alt- sandal ağacı, amber, misk, sedir ağacı, meşe yosunu.

Calvin Klein CK. One- kaliteli ve ferah bir kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirliğini böyle değerlendirmeliyiz. Günlük kullanıma, her mevsime ve sosyal ortamlara uyar.

Calvin Klein CK. One, turunçgiller, tatlı kırmızı meyvelerle başlıyor. Meyveli, yeşil bitkili notalarla devam ediyor. Sabunsu çiçekler, sandal ağacı, odunsu notalar ve misk ile sona eriyor. Ama sabunsu çiçekler ve aradaki yumuşak baharatlarla, orta katmanda tene yerleşiyor.

Mandalina, limon tarzı turunçgiller. Ananas, kivi, guava olarak düşünülen tatlı kırmızı- tropik meyveler. Menekşe, yasemin gibi sabunsu çiçekler. Basitlik ve sadelik. Canlı, dinamik ve pozitif esintiler. Serin ve soğuk bir parfüm.

Calvin Klein CK. One, pek bir şey vaat etmiyor. Dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalarla beğeniliyor. Tene yerleşince güzel kokuyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder