25 Nisan 2016 Pazartesi

L' Occitane- Jasmin & Bergamote EDT / 2013



























L' Occitane- Fransız parfüm ve kozmetik markasıdır. L' Occitane- Jasmin & Bergamote isimli parfümü inceleyeceğiz. Kaliteli bir kolonya havasındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre düşünülmelidir. Turunçgiller, aromatik otlar, çiçekler ve odunsu notalarla şekillenir. Tatlı, kremsi yumuşak ve asitli kokular vermekte. Turunçgil- aromatik kategorisinde gösteriliyor.

Üst- mandalina, turunç yaprağı, bergamot,

Orta- Mısır yasemini, yasemin,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı.

L' Occitane- Jasmin & Bergamote- tatlı, asitli ve metalik narenciye esintileriyle başlamaktadır. Bergamot ve mandalinayı algılamaktayız. Buna portakal çiçeği ve kişniş katılıyor. Aromatik otlar ve yeşil çay sahne alıyor. Kremsi ve yumuşak çiçekler olarak yasemin ve frezya sayılabilir. Sucul otsu- çiçeksi yapıya çevriliyor. Bu ferah ve enerjik bir uygulama olmuş. Sonlarda yumuşak ve ferah odunsu notalar görülür. Tozlu sedir ağacı ve yumuşak misk seçilir. Temiz, serin, pozitif, hafif ve doğal kokusuyla beğenilmektedir.

L' Occitane- Jasmin & Bergamote- tene özgürce sıkılabilir. İdeal bir ilkbahar- yaz sezonu kokusudr. Sosyal ortam ve günlük kullanım içindir. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk yerleşir. Tene yakın kalır. Notalar uyumlu ve rafine olmuş. Dengeli tatlılık vardır. Aromalar harman halindedir. Yani, orta katmandan itibaren çiçekler ve bitkile iç içe geçmiş olarak algılanır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en ugun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder