22 Nisan 2016 Cuma

David & Victoria Beckham- David Beckham Classic EDT / 2013





























David Beckham, ünlü İngiliz futbolcudur. Eşi Victoria Beckham ise ünlü mankendir. Kendi isimlerine ithafen parfüm markası oluşturmuşlar.

Bugün, David & Victoria Beckham- David Beckham Classic isimli parfümü konuşacağız. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor. Narenciye, aromatik bitkiler, baharatlar ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, yumuşak, tozlu, ferah ve hafif aromaları bulunuyor.

Üst- cin içkisi, bergamot, kasnı otu sakızı,

Orta- selvi bitkisi, muskat, nane,

Alt- sedir ağacı, vetiver, amber.

David & Victoria Beckham- David Beckham Classic- şipre kolonyası gibi enerjik açılış yapıyor. Canlı ve ferah turunçgiller ve tozlu ve keskin aromaitk otlar beğenilmekte. Bergamot, limon, nane ve fesleğen olabilir. Geri planda yumuşak baharatlar ( kakule ) hissediliyor. Kapanış yumuşak odunsu notalar ve miskle yapılıyor. Ferah sedir ağacı ve yeşil kokan vetiver önemlidir.



David & Victoria Beckham- David Beckham Classic- rafine, temiz ve pürüzsüz yapıdadır. Sade ve minimalist koku karakterinin özeti, şipremsi ferah turunçgilli- odunsu kolonya tarzında olmasıdır. Fark edilirlik ve kalıcılık böyle düşünülmelidir. Sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Günlük kullanımda tazelenir. Tene yakın durur. Dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar görülür. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Aromalar harman halindedir ve tek parça- bütün olarak algılanabilir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder