30 Eylül 2018 Pazar

Creed- Viking EDP / 2017


























Creed Viking EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Creed- Fransız parfüm ve kozmetik markasıdır. Şimdi Creed- Viking isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, keskin, yumuşak, tozlu ve enerjik yapıdadır. Turunçgiller, aromatik otlar, odunsu notalar, çiçeksi notalar ve baharatlar barındırmakta. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiş.

Üst- pembe biber, bergamot, limon,

Orta- pembe biber, gül, nane,

Alt- sandal ağacı, vetiver, paçuli, lavanta.

Creed- Viking isimli parfümün açılışında tatlı ve enerjik turunçgiller ( bergamot, greyfurt ) ve keskin yapıda yeşil nane aromalarını görmekteyiz. Başlangıcı Tom Ford- Azure Lime isimli parfüme benziyor. Devamında yumuşak ve tozlu sedir ağacı, yeşil erkeksi çiçekler ( sardunya, yasemin ) ve bunun gerisinde tatlı lavanta notaları, orta bölümü dolduruyor. Son bölümde de tatlı lavantalı- tatlı baharatlar ( pembe biber, kırmızı biber ) ve yeşil kokan çimensi vetiver yer alacaktır.

Creed- Viking- dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Ne var ki, lavanta notaları alt katmana kadar inmekte ve baharatlarla harmanlanmaktadır. Her daim ferah yapısı vardır. Bir de özellikle aromatik otlar ve yeşil çiçeksi notalar, zaman zaman sucul karakter gösterebiliyor. Yavaş akışkanlıkla, iki saat içinde tene oturmuş oluyor. Ancak fark edilirliği büyük ölçüde, tene yakın kalmasıyla belirlenmekte. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı yükseltilebilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder