27 Eylül 2018 Perşembe

Creed- Aventus For Him EDT / 2010



























Creed Aventus For Him parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Creed- Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Creed- Aventus For Him- isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, yumuşak, hafif ve ferah hissiyat genele yayılmış. Ayrıca buruk, ekşimsi, yapay ve metalik kokular da bu hissiyata yardımcıdır. Meyveler, çiçeksi notalar, deri, misk, vanilya ve odunsu notalarla şekilleniyor. Meyveli- şipre grubunda gösterilmiş.

Üst- bergamot, kuş üzümü, ananas, elma,

Orta- huş ağacı, paçuli, gül, yasemin,

Alt- misk, meşe yosunu, vanilya, ambergis.

Creed- Aventus For Him- yoğun meyveli notalarla açılış yapar. Ananas baskınlığında kokular yoğundur. İkinci sırada elma aroması var. Ferah, yumuşak ve buruk tonlamalar meyvelerin karakterini belirliyor. Orta bölümde gene ferah ve sucul erkeksi- yeşil çiçekler ( yasemin, leylak ) yer almakta. Ancak burada yapay ve plastik deri notası da dikkatlerden kaçmıyor. Son kısımda misk, vanilya ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) bulunuyor. Kapanıştaki aromalar da genelde yumuşak ve kremsi yapıdadır.

Creed- Aventus For Him- hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Bu işlemden sonra, koku karakterinde bazı değişimler meydana geliyor : Ortalarda ekşimsi, tozlu, metalik ve keskin biçimler var. Bergamot, limon, biberiye ve çam esintileri... Burada bir sürpriz yapmakta. Böylece başlangıcın aksine, orta katmanda ikinci bir koku karakteri değerlendirmesi / paragrafı açmak gerekiyor. Gene, yapay deri notasının rahatsız etmeyen yumuşaklıkta olduğunu ilave edelim.

Creed- Aventus For Him isimli parfüm, meyveli, çiçeksi ve odunsu vurgularıyla enerjik ve temiz hissiyat sunuyor. Turunçgiller, çam esintileri ve deri aromaları, bu enerjik yapıyı orta katmanda bayağı törpülemiş. Eğer bu sürpriz koku değişiminden hoşlanmıyorsanız, teninize dengeli dozaj vermelisiniz. Bunun dışında dengeli bir tatlılık var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uygundur. İlk anda güçlü bir fark edilirlik yapar. Meyveli vurguların dinamizmi bunda etkilidir. Devamında sakinleşir ve tene yakın kalır. Kalıcılığı da kuvvetli bir meyveli- odunsu kolonya kadardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3
  
* Bu parfümün esansını daha yoğun ve kalıcı olarak bizden temin edebilirsiniz. 



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


3 yorum:

  1. Creed Aventus
    I think it's the best men's perfume.

    YanıtlaSil
  2. Parfüm Konusunda benimle aynı fikirlere sahip olan biri bende bu parfümü beğeniyorum.

    YanıtlaSil