21 Eylül 2018 Cuma

Creed- Original Vetiver EDT / 2004























Creed Original Vetiver EDP parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Creed- Fransız parfüm markasıdır. Creed- Original Vetiver isimli parfüm, kaliteli bir kolonya havası veriyor. Ferah, doğal ve sakinleştirici aroması var. Vetiver teması üzerinde yükseliyor. Turunçgil, aromatik bitki, odunsu bazlar gibi koku nüansları anlaşılıyor. Aromatik- odunsu grupta yer alabilir. Yeşil- bitkisel tonlamalar her daim egemendir.

Üstte mandalina, zencefil, bergamot, orta notada iris, vetiver, sandal ağacı, alt notada misk ve amber aromaları gösterilmiş. Sade, basit, minimalist bir kompozisyon var. Sürpriz barındırmıyor. Kokusu çok değişmiyor, düz çizgide gidiyor.

Creed- Original Vetiver- sabunsu, tozlu ve buruk notalarla başlamış. Sabunsu hissiyatın bu tarz kullanılan çiçeklerden geldiğini düşünüyorum. İris ve menekşe olabilir. Sabunsu kullanılan baharatlar ( zencefil- havlıcan )  olabilir. Açılışta ayrıca dinamik ve canlı bir bergamot var. Sonra turunçgilli ( limon )- ferah vetiver sahne alıyor. Yeşil bitkiler hissediliyor. Sabunsu- yeşil bir vetiver takdir ediliyor. Çam esintileri ve misk kapanışa doğru kendini göstermekte. Yumuşak odunsu notalarla tenden ayrılıyor.

Creed- Original Vetiver- ilkbahar- yaz sezonuna, günlük kullanıma, sosyal ortamlara yöneliktir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Kalıcılığı kaliteli bir kolonya kadardır. Hafif, yumuşak ve pozitif bir yapısı var. Tene bolca uygulanabilir.

Notalar gayet hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşir. Dengeli ve uyumlu notaları var. Serinletici, yatıştırıcı ve huzur verici aromalarıyla terapi etkisi yapmakta. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmiyor. Genel beğeniye hitap etmekte. Bol miktarda sabunsu hissiyat, kalıcılığa bir nebze katkı yapmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder