5 Eylül 2018 Çarşamba

Mont Blanc- Legend EDT / 2011




Mont Blanc Legend parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Alman aksesuar markası Mont Blanc- 1908 yılında C. Johannes Voss, A. Mehemias ve A. Eberstein tarafından kuruldu. Yazı takımı, dolma kalem ve notebook üretmekte. Logosu, Alp dağlarının en yüksek tepesinden esinlenmiş.

Mont Blanc- Legend adlı parfümü yorumlayacağım. Aromatik- fujer grubuna verilmiş. Meyveli notalar, çiçekler, aromatik hissiyat bu parfümü şekillendiriyor.

Üst- lavanta, bergamot, limon mine çiçeği, ananas,

Orta- limon, meşe yosunu, sardunya, gül, kırmızı elma, kuru meyveler,

Alt- sandal ağacı, tonka fasülyesi.

Mont Blanc- Legend- taze, ferah ve ekşi limon, lavanta ve ananas temalı tatlı tropik meyvelerle açılmakta. Sonra sardunya, yosunsu rayihalar ve kuru meyveler gelir. Tatlımsı ve yumuşak bir amberle kapanır. Aromatik ve sucul bir başlangıcı var. Dengeli bir tatlılık da var. Ama kurutulmuş meyveler ve amber notasında sentetik bir kullanım hissediliyor. Genel olarak, Carolina Herrera 212 Men esintileri alınmakta.

Klasik şipre / fujer biçimlenmenin ( erkeksi sardunya, meşe yosunu, lavanta ) dışında, bir de tatlımsı kuru meyve ve baharatımsı hissiyat ( bir ölçüde sandal- tonka fasülyesi ) ile Doğulu / Asyalı tarza yakın karakter değerlendirilir.

Mont Blanc- Legend- çok beklentiye girilmeden kullanılabilir. Yeni bir şey söylemiyor. Günümüz trendlerini sürdürüyor. Günlük kullanımda saat ve ortam sınırlaması olmaz. Tene yakın durur. Kendi teninizde daha çok fark edersiniz. Kalıcılık ve fark edilirlik için kaliteli bir kolonya referans alınacaktır. Keskin aromatik otlar ve turunçgiller, başta fark edilirliği çok arttırıyor. Daha ziyade yaz mevsiminde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 2


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder